Litteratur

Julstök och tips på en mjuk klapp

I förrådet finns inte bara fågelmat till vinterhungriga fåglar. Det finns ett litet lager av mjuka pärmar med olika innehåll. Vill du stödja mig dikrekt som poet och författare så köper du ett par mjuka klappar av mig. Väster om Kråketorp lever i allra högsta grad som speciell diktsamling. Varför inte ge till någon som kan känna igen sig i att allt som har med relationer och byggprojekt, inte är någon jävla Ernst. Ursäkta Ernst, jag tycker om dig. Men ni förstår. Tecken för häst är en bok som jag vid uppläsningar fått så mycket hjärta med mig från publiken. Ja, den är både sorg och tröst och mystik, kanske. Läs mer om båda böckerna på förlaget Fri press. Som naturligtvis också säljer dessa böcker, till exempel för er som bor i Malmö: det är snart dags för julbokmatknad på Viktoriateatern den 16/12 .

Christina Cervantes magiska resor fick jag lägga åt sidan en del denna sommar och höst p g a annat arbete och releaser med konstboken Kaj Engström, Liv och konst. Gynna gärna konstnären och köp boken direkt av honom som julklapp. Den finns nu med i fin stor annons i Votums boktips Blick, en liten fin katalog över ett urval av deras nya böcker.

Men nu till den nedanstående, vars omslag du ser nedan.

Christina Cervantes magiska resor är utgiven i samarbete med Författares bokmaskin och jag vill lyfta den lite nu. Den kan du ge som julklapp till företrädesvis en mogen kvinna som är intresserad av lite äventyr i Grekland, existentiella frågor och kvinnoliv. Men jag har manliga läsare också! Jag fick lov att citera ett par läsare som skrivit till mig i messenger, jämte Ella Styf i en bokrecension: Här är några röster, och nej: jag fabricerar inte någonting. Citat privat läsare: ”en ny resa med en spännande karaktär är bara ett extra plus. Vad gäller storyn, så tyckte jag mycket om den med. Fina miljöbeskrivningar, fina dialoger, och så det som jag är så himla förtjust i, ett filosoferande på ett annat plan.” Citat igen:  ”Välformulerat och genomtänkt, och med stor säkerhet i språket, fortsätter denna begåvade författare ordkonstnär att både underhålla och förmedla stor visdom”.  Ella Styf, recensent och bibliotekarie.

Priser för diktsamlingarna om du beställer direkt av mig på freja@mac. com och skriver din adress: 150:- plus frakten. De väger lätt. Pris för Cervantes: 170:- plus frakten. Pocket.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *