Litteratur

En podd från humaniora, Humpodd. Linnéuniversitetet.

Min lärare i dramatik en gång. Vasilis Papageorgiou, berättar i podden om sin väg till Linnéuniversitetet, nyskapandet, lyriken, författandet och dramatiken. Jag sörjer att det bara blev en kortare utbildning i dramatik, men den gav så mycket. I podden, på sluttampen, nämns mitt namn. I samband med lokala översättningar. I en klyka av otid, min tunna samling dikter från år 2017. En av de lyckliga omständigheterna i mitt skrivliv: att få ett flertal av dessa dikter översatta till grekiska av Vasilis och publicerad i nättidningen ”Hartis”:

https://www.hartismag.gr/tina-k-person

I detta numret: sex sidor ur I en klyka av otid med mina bilder.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *