Länkar med mera

Detta händer i vår

För det första. Den 31 mars 2022 släpps en antologi där jag medverkar. Poeter mot krig. Senast det begav sig var 2003. Det är förfärligt vad som sker i Ukraina. Måtte vi få se ett slut snart på detta hemska krig. Förlaget Ekström & Garay skänker 50 000 kronor till hjälp för Ukraina och intäkterna från antologin går oavkortat till Röda korset. Läs mera här om vilka som medverkar.

https://ekstromgaray.se/portfolio/poeter-mot-krig/

För det andra. 3 april blir det premiär på ”Tinas bibliotek” i Törnes! På Osaby Herrgård, Herrgård de luxe. Söndag 3 april klockan 17. Bokning via Herrgård de luxe. Jag läser och berättar, LennartDrBlues ackompanjerar och spelar. Bara eget material.

LennartDrBlues och jag vid öppna spisen i biblioteket på Osaby Herrgård.För det tredje. Håll utkik på kommande evenemang med yinyoga, Ulrika Parment, och uppläsning ur Sjunger mig in i dig, samt Tecken för häst – en triptyk, min senaste diktsamling på Fri press förlag, Malmö. Eventet kommer att hållas på Fria ordets hus. Releasen på Tecken för häst… hölls i vintras på Italienska palatset. se bilder och hör mig läsa, samt redaktör Dag Persson presentera på min skrivsida Lampan spinner ljus:

https://tinakpersson.se/bokpresentation-tecken-for-hast-en-triptyk-pa-fri-press-forlag-som-besokte-italienska-palatset-ett-konstnarskollektiv-i-vaxjo/

Det fina som hände för mitt skrivande var även att jag i vintras var en av de kulturskapare i Växjö som fick mottaga Växjö kommuns arbetsstipendium!

Tack vare detta har jag kunnat fördjupa mig i ett pågående bokprojekt om en konstnär och hans livsöde och konst.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *