BoksläppLitteraturUppläsning

Bokslut och ny början

2023 var ett arbetstyngt år, utvecklande för mitt skrivande och berikande med flera korta resor på höstsidan. En vår-release och flera höst-releaser tärde på krafterna. Men jag kan stolt säga att allt roddes i land. I år hade jag glädjen att bli inbjuden både till Tranås at the Fringe för andra gången, och till Poesimässan i Tranströmerbiblioteket på söder för första gången. I tranås uppträdde jag med musikern LennartDr Blues och vårt poetiska/musikaliska samarbete som fortsätter. Det kändes verkligen stort att få läsa där: Fri press bjöd in mig och Eric Fylkeson till Poesimässan. Jag kan glädja mig åt att min diktsamling ”Väster om Kråketorp”, i maj kom med i Dagens dikt i P1. Tre böcker på två år gjorde att jag nästan stupade lite inför julveckan, men nu har vilan gjort underverk och med denna film vinkar jag av 2023 och kikar med försiktig optimism in i 2024. Ännu inte så många bokningar, men i april kan ni höra mig läsa på Fria ordets hus. Då kommer även Ingela Strandberg och läser lite länge. En poet som jag följt genom åren och nu har glädjen att höra. Tills dess hoppas jag på lite fler uppdrag och nu tar jag vid med redigering av ett kortare prosamanuskript, samt arbetet med en bok där mina egna bilder är tänkta att få rum också.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *