Föreläsning

Föreläsning, bokmässa och signering

Föreläsning, bokmässa och signering

Den 14 november föreläser jag under rubriken Att skriva– från dröm till yrke. Se anslaget ovan. Den 19 november deltar jag i Kronobergs bokmässa med bokbord. De senaste utgivningarna på Fri press förlag: Tecken för häst – en triptyk, samt den rykande färska samlingen, Väster om Kråketorp ligger då i framkant, observera skämt som anspelar på inneuttrycket som kanske börjar bli ute? Här syftas på bokbordets framkant.

På bild syns min senaste utgivning, samt debutboken. Ny är Väster om Kråketorp. O


Förlaget om boken

Den 3:e december signerar jag nya boken på Alvesta Bok & pappershandel kl. 18. Jag berättar då lite kring boken.

Den 10 december medverkar jag på bokmässa i Lund. Klicka på ordet Bokmässan i fältet nedan.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *