Länkar med mera

Antologier som jag medverkar i 2021

Snart kommer antolgin ”Masken rämnar”. Det är en e-bok. Alltså inte ljudbok. Men e-bok. Den första e-bok jag är med i. Jag tror mig veta att det blir ett varierat spännande innehåll. Jag har sett namnen. Tistelblomma drivs av Jenny Enochsson. Här en länk från Boktugg https://www.boktugg.se/tag/jenny-enochsson/
Mitt bidrag är en ny dikt i fyra avdelningar. Jag är glad att medverka i den här utgåvan och hoppas att flera skall vilja ta del av antologin. Den utkommer snart, i skiftet april maj.
Den andra antologin jag är med i i år heter Brev till Framtiden. Redaktörer är Taliah Pollak och Angèla Garcia. Den ska komma framåt hösten. Då hoppas jag verkligen på en fysik release. Den boken blir fysisk bok.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *