Länkar med mera

2019 – 2018

Mitt 2018, och sådant som är på gång.

2018 var ett arbetsamt år. In på halva året förlorade jag en förälder som stått mig oerhört nära. Det var en tuff sommar på flera sätt. Arbetsmässigt skrev jag färdigt två bidrag till antologier. Författarnas Pär Lagerkvist, Pär Lagerkvist Samfundet, utgiven av Trolltrumma förlag. Den kom i oktober 2018. Min andra text var till ”Hemvist”, en finsk-svensk antologi som kommer i början av 2019.

 

 

Jag skrev färdigt min roman i november 2018 och fortsättning följer.

2018 gjorde jag tillsammans med Lennart Dr Blues sex framträdanden med vår musikpoetiska föreställning: ”Album för förlorade bilder”. Den utgår ifrån min tredje diktsamling och Lennarts egen musik. 2019 går vi vidare med den. Vi blev kontrakterade för Scensommar i Växjö bland annat, Lysekil, med frukost i det gröna, biblioteket, Älmhults bibliotek, Bergdala Konstgalleri, Växjö statsbibliotek m fl platser.

Inför 2019 har jag också erhållit ett vistelsestipendium från SJF för att fortsätta skriva eget material. Jag arbetar även vidare på en triptyk, kommande diktsamling, samt texter till antologi för Anoteket. Mer om det senare.

Nedan kan du se lite bilder från 2018 års framträdanden. Samtliga bilder är tagna av Stefan Nilsson och är upphovsrättskyddade.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *